2BA 26F 3284063 2769875444 6

Vores Historie

Siden 1922, og vi er kun lige startet!

90 273 3284063 2769873692 6 (1)

NNZ startede i 1922 og havde succes med at skabe kontakt til fremmede kulturer, idet hver ny dag blev betragtet som et nyt eventyr, som åbnede for nye muligheder. Med disse styrker som sit grundlag forfølger grundlæggerne og deres efterfølgere – som sande entreprenører – ambitionen om at være en multinational leverandør af pakkematerialer til landbrugs- og industrimarkederne. Vores mål er at skabe inspirerende emballageløsninger til  fælles succes for vores kunder, leverandører og medarbejdere.

I dag er NNZ et internationalt selskab, som er specialiseret i emballage til kunder inden for frugt og grønt sektoren samt inden for Industri. Den familieejede virksomhed har stødt og roligt udviklet sig til en organisation med hovedkontor i Groningen (Holland), €170 millioner provenu, 250 medarbejdere, et globalt netværk af partnere og 24 afdelinger i Europa, USA, Canada og Afrika.

Hvad? Kundetilpassede løsninger Hvordan? Ægte samarbejde Hvorfor? Modificering
NNZ Lunenburg 2021 (75)

Vores vision

NNZ ønsker at skabe inspirerende emballageløsninger til fælles succes for vores kunder, leverandører og medarbejdere.

 

Vores mission

Vi tilbyder bæredygtige emballageløsninger skræddersyet til nuværende og fremtidige kundebehov, idet vi forstår vores kunder og støtter dem gennem vores førende portefølje inden for fokusområder samt hurtig, lydhør kundetilpasset service og rådgivning.

 

Vores overbevisning

  • Med inspirerede medarbejdere som føler sig værdsat og arbejder med fornøjelse og passion og følger en fælles plan;
  • I betroet partnerskab med vores leverandører og kunder;
  • Med iværksætterånd og eventyrlyst

 

Warehouse
Væksten har været baseret på NNZ styrker, som bl.a. omfatter vores folk, relationer og den værdi, som vi tilbyder vores kunder gennem en strategi omkring kundenærhed og service.

Vores rejse

Libau pand 1923

1922-1930 Pionerer

Vores første årti var centreret omkring pionerarbejdet: Grundlægger Rien Boot (1889-1964) bringer historien om NNZ (Noord Nederlandsche Zakkenhandel) til live i 1922. Den første afdeling var i et pakhus I Groningen ved navn Libau, men snart fulgte i 1924 en bygning på Hoornsche Diep i Groningen. Blandt de første banebrydende skridt kan nævnes: udlandsrejser til de baltiske lande, Tjekkiet og Ungarn. Desuden blev der indkøbt jutesække og jutetekstiler i Pakistan, Indien og Bangladesh. I 2028 var der skabt en omsætning på NLG 334.000.

1930 1940 NNZ

1930-1940 Opdagelsesrejsende

Vores andet årti var centreret omkring at udforske: Leendert Boot (1011-1972) rejste til hvert hjørne af Europa for at finde forretningsmuligheder. I 1939 besøgte han endda Amerika, hvor han etablerede kontakt med en sukkerfabrik. I Amerika købte han papir- og bomuldssække til sukker, som han sendte med skib til Holland via Holland America Line.

NNZ Foto 22349 Hlwacv

1940-1950 Engagement

Vores tredje årti var centreret omkring engagement. For at kunne tilfredsstille den voksende efterspørgsel, begyndte Leendert efter krigen igen at rejse. I 1947 købte han jutesække i Amerika og Canada. Flerlags papirsække blev føjet til sortimentet, og der blev startet et joint venture med firmaet ’The American Chase Bag’ som svar på udviklingen i Spanien, som havde udviklet sig til et vigtigt salgsmarked for løgsække.

1ste jute printing machine

1950-1960 Troværdighed

Vores femte årti var centreret omkring forandringer, 1960erne bar præg af, at NNZ begav sig ud på nye veje. Nye pakkematerialer – såsom lino sække, flerlags papirsække, pap, polypropylen og polyætylen begyndte at spille en stadig vigtigere rolle. Efter Hr. Boot Sr.’s fratrædelse den 1. December 1961, blev Leendert og Wim Boot direktører for NNZ.

New packaging materials

1960-1970 Forandringer

Vores sjette årti var centreret omkring udskiftning af NNZ’s varemærke. I 1970 besluttede Wim Boot at skifte navn fra Noord Nederlandsche Zakkenhandel N.V.’ til NNZ industrial packaging bv’. Dette blev besluttet pga. det stigende antal internationale kontakter og et produktsortiment som ikke længere var begrænset til sække men som inkluderede mange andre typer af emballage.

Wim Boot Hr

1970-1980 Rebranding

Vores 6. årti drejede sig om rebranding af NNZ. I 1970 besluttede Wim Boot at ændre navnet "Noord Nederlandsche Zakkenhandel N.V." til "NNZ industrial packaging bv.". Det blev besluttet på grund af det stigende antal internationale kontakter, og fordi sortimentet ikke længere var begrænset til sække, men også omfattede mange andre typer emballage.

MArco

1980-1990 Geografisk ekspansion

Vores syvende årti var centreret omkring starten af en geografisk ekspansion. I 1983 åbnede selskabet sit første kontor i Tyskland, og to år sene åbnede det eget salgskontor i Roswell, Georgia, under ledelse af Marco Boot. I 1998 var NNZ nået op på 100 medarbejdere, 14 internationale filialer og havde fordoblet sin omsætning på 5 år til omkring NLG 100 millioner.

Len

1990-2000 Re-positionering

Vores ottende årti var centreret omkring re-positionering. Len Boot trådte ind i NNZ og re-positionerede NNZ som en uafhængig rådgiver, som tilbød de bedste emballage løsninger til sine kunder og skippede sin egen produktion. Han startede en forsknings- og udviklingsafdeling, som førte til en række af prisvindende produkter såsom Carry-Fresh, Liqui-Sorb og Twin-Bag.

NNZ Group and Benelux

2000-2010 Visionær

Vores niende årti var centreret omkring en ny vision. I juni 2002 blev der introduceret nyt logo og slogan: ’NNZ, the packaging network’. NNZ voksede sig ind i rollen som knudepunkt for et internationalt netværk af producenter, pakkere, distributører, universiteter, regeringer og kunder. Fra 2004 blev Len Boot som tredje generation leder af selskabet. Den 11. maj 2007 åbnede NNZ et nyt og bæredygtigt kontor i Groningen til NNZ Benelux og NNZ Gruppen. ISO og BRC certificeringer sætter krone på kvaliteten af selskabets processer og produkter.

NNZ Wereldkaart 2023 05 17

2010-2020 Multinational

Vores tiende årti var centreret omkring det multinationale. NNZ er markedsførende inden for transport, engros handel og forbrugeremballage til frisk frugt og grønt. Selskabet fortsætter sin vækstkurs inden for industriel emballage. Selskabet når en omsætning på €170 millioner, har 250 ansatte, ejer 22 datterselskaber i 18 lande. Selskabet har et internationalt netværk af selskaber, som det samarbejder med i mere end 50 lande rundt om i verden.

Locations Groningen HQ

2020 - i dag Modificering og tilpasning

I dag fortsætter NNZ med at vokse som et multinationalt emballage selskab, der betjener kunder på frisk frugt og grønt markeder samt industrimarkeder gennem sin strategi om kundenærhed og service, med vægt på bæredygtighed og innovation i alle aspekter af vores aktiviteter. NNZ har modificeret og tilpasset sig selv, sine produkter og tjenester siden 1922 og er kun lige begyndt.

NNZ 100 år

NNZ 100 år

Siden 1022 har NNZ modificeret emballage. Ikke bare ved at skabe innovative løsninger til vores kunder. Men også ved til stadighed at modificere NNZ organisationen. Vi lavede en film kaldet '100 år med NNZ', hvor vi viser præcis, hvordan vi har omformet og fornyet emballage i fortiden og vil fortsætte med at gøre det i fremtiden.

HVORFOR ‘NNZ THE PACKAGING NETWORK’?
RESHAPING

Bæredygtighed
Strategiske løsninger på verdensplan
Iværksætteri
Pålidelig og etisk

TRUE CO-OPERATION

Langsigtede partnerskaber
Teamwork
#Rethink (gentænk) innovation
Komplet service logistik

CUSTOMISED SOLUTIONS

Uafhængig rådgivning
Indsigt i innovation
Kundefortrolighed
Bred portefølje

NNZ Scandinavia
Hold dig orienteret om den seneste udvikling. Skriv dig op til vores nyhedsbrev.

"*" angiver felter, der skal udfyldes

Hvordan vi behandler dine data? Læs vores erklæring om databeskyttelse. Du kan når som helst afmelde disse e-mails.