2021 Collega’s Magazijn Groningen (9)

Transportemballage til frisk frugt og grønt

Vores kunder: landbrug og pakkerier med store mængder af frisk frugt og grønt.

Vi samarbejder med avlere og landbrug, så den friske frugt og grønt kan nå frem til forbrugerne i perfekt tilstand.

 

Vi betjener landmænd og pakkerier med pakkematerialer til større mængder af frisk frugt og grønt (kartofler, løg, gulerødder, kål, frugt, ….), ofte målrettet eksport.

Vi har en bred portefølje for at dække jeres behov, som inkluderer netsække, lærredssække (jute, hessian), (ventilerede) storsække, PP vævede sække, papirsække, Top-Guard, Liqui-Sorb, pallenet og hjørnelister.

Vi investerer i innovation og kan hjælpe jer med at træffe faktabaserede valg til jeres bæredygtige emballageportefølje, som producerer mindre affald og tilbyder mere miljøvenlige løsninger uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi ved, at logistikken i at transportere frisk frugt og grønt er meget kompleks, og emballage spiller en afgørende rolle for at forlænge levetiden. Frisk frugt og grønt udgør en særlig udfordring i forhold til pakkematerialer, idet frugter og grøntsager fortsætter med at respirere, efter de er høstet. At matche den korrekte emballage til et produkt er af afgørende betydning for at forlænge produktets levetid. Logistikken i at transportere store mængder af kartofler og grøntsager er meget kompleks, og vi samarbejder med avlere og landmænd, så produkterne kan nå frem til forbrugerne i perfekt stand. Vi tager højde for emballage, temperatur, luftfugtighed samt andre faktorer for at sikre, at produkterne forbliver friske og intakte.

Kartofler og løg, kål, majroer, citrus samt andre specialprodukter bliver typisk pakket i netsække. Udover deres lave pris har net en fordel i den uhindrede luftgennemstrømning. God ventilation er særlig vigtig for løg. Til eksport af kartofler er sækkelærred stadig det foretrukne pakkemateriale, da det har fordelen af enestående fugt absorption, god ventilation samt en blødhed mod kartoflens skind. Ventilerede storsække er mest effektive til opbevaring af produkter som kartofler og gulerødder.

 

HVORFOR ‘NNZ THE PACKAGING NETWORK’?
RESHAPING

Bæredygtighed
Strategiske løsninger på verdensplan
Iværksætteri
Pålidelig og etisk

TRUE CO-OPERATION

Langsigtede partnerskaber
Teamwork
#Rethink (gentænk) innovation
Komplet service logistik

CUSTOMISED SOLUTIONS

Uafhængig rådgivning
Kundefortrolighed
Kundefortrolighed
Bred portefølje

87dad78ea8417d6a5d9de198d48de6b48ff2d002
Hold dig orienteret om den seneste udvikling. Skriv dig op til vores nyhedsbrev.

"*" angiver felter, der skal udfyldes

Hvordan vi behandler dine data? Læs vores erklæring om databeskyttelse. Du kan når som helst afmelde disse e-mails.