Denmark warehouse

Hvorfor? Modificering

Det er i vores DNA!

Warehouse net packaging

Modificering er I vores DNA og har to helt specifikke betydninger for NNZ. For det første er der vores vilje til hele tiden at tilpasse og modificere NNZ organisationen. Kun derved kan vi opfylde vores kunders, leverandørers og medarbejderes behov. Ikke bare i dag men også for fremtiden. For det andet er tilpasning nødvendig for udvikling af nye innovative emballageløsninger, som kan beskytte produkterne i endnu højere grad samtidig med at minimere den miljømæssige påvirkning med målet om en bedre verden for øje.

 

Tilpasning hos NNZ

Vi tror på at passe godt på og arbejde i harmoni med vores medarbejdere, kunder og partnere. Kun ved løbende at tilpasse vores organisation  kan vi leve op til dette løfte. Modificering og tilpasning er kernen i vores virksomhed. Hos NNZ er vi fortalere for inkluderende og bæredygtig vækst, og vi opbygger en modstandsdygtig infrastruktur, som fremmer bæredygtig industrialisering. At møde den nuværende generations behov er lige så vigtigt som at møde fremtidige generationers behov. Vi har været i gang med at omforme emballage i næsten 100 år, og det er en ting, vi aldrig vil ændre.

 

Bæredygtighed Innovation

Modificering af Emballage

At udvikle emballageløsninger definerer et andet vigtigt aspekt af modificering hos NNZ. Ved at genopfinde de måder som vi gør ting på i dag, kan vi opfylde vores løfte om at skabe en endnu bedre løsning i morgen. Hvis vi kunne opfinde en bedre bananskræl, ville vi helt sikkert gøre det allerede i dag. Så når vi udvikler en emballageløsning til jer, holder vi altid fast i et vigtigt sæt vejledende principper:

  • Vi sikrer, at I får de bedste løsninger i forhold til at afskaffe madspild;
  • Vi skaber emballageløsninger af høj kvalitet, som er omkostningseffektive og minimerer påvirkningen af miljøet mest muligt;
  • Vi holder et skarpt øje med vores produktionsprocesser for at minimere påvirkningen af miljøet, vores CO2 aftryk og de ressourcer, der er behov for. Vi arbejder hver dag på nye bæredygtige løsninger og bedre produkter ud fra målet om cirkulær økonomi.
Op Locatie Eindhoven (10) Industrial packaging 2021 Collega’s Magazijn Groningen (9) 2021 Collega’s Magazijn Groningen (14)

Modificering a NNZ

HVORFOR ‘NNZ THE PACKAGING NETWORK’?
RESHAPING

Bæredygtighed
Strategiske løsninger på verdensplan
Iværksætteri
Pålidelig og etisk

TRUE CO-OPERATION

Langsigtede partnerskaber
Teamwork
#Rethink (gentænk) innovation
Komplet service logistik

CUSTOMISED SOLUTIONS

Uafhængig rådgivning
Indsigt i innovation
Kundefortrolighed
Bred portefølje

NNZ Scandinavia
Hold dig orienteret om den seneste udvikling. Skriv dig op til vores nyhedsbrev.

"*" angiver felter, der skal udfyldes

Hvordan vi behandler dine data? Læs vores erklæring om databeskyttelse. Du kan når som helst afmelde disse e-mails.