NNZ true coorperation

Markeder vi dækker

Vi betjener kunder i hele verden inden for landbrug og industri via vores datterselskaber i Europa, USA, Canada og Afrika.

NNZ er et multinationalt selskab, som aktivt markedsfører emballage materialer til landbrugs- og industriprodukter.

 

Lige siden 1922 har NNZ været en 100% familieejet virksomhed, som dog helt har sit fokus på selskabets aktiviteter. NNZ har på  nuværende tidspunkt 24 afdelinger I 18 lande, udover et internationalt netværk af selskaber, som vi samarbejder med i mere end 50 lande over hele verden, både omkring udvikling af produkter og markeder og inden for køb og salg. NNZ sælger emballage materialer til frugt og grønt sektoren samt til industrielle markeder på verdensplan. Vi betjener vores kunder inden for vores markedssegmenter ved at skabe en kultur med  ”De rette mennesker, simpel struktur og opfølgning”. Det lykkes for os pga. videndeling, effektive processer, differentierede produkter, klar forsyningsstrategi for at sikre de rigtige priser samt en stærk teknologi og digital tilstedeværelse. Vores kerneværdier: “Modificering af emballage betyder en modificering af verden”

Op Locatie Eindhoven (4)

Detail emballage til frisk frugt og grønt

Vores fokus

  • Produktfokus: frugt og grønt
  • Kundefokus: pakkerier som betjener detailkunder, internationale detailhandlere.
  • Emballagetype: differentierede produkter med fokus på bakker, film, sække og net, fremstillet af plastik, papir, cellulose, fibre, pap og træ

 

Vores tilgang

Emballage spiller en afgørende rolle I forhold til at undgå madspild og at holde jeres produkter friske. Frisk frugt og grønt skaber en særlig udfordring i forhold til emballage, idet frugter og grøntsager fortsætter med at respirere efter de er høstet. At matche den korrekte emballage til et produkt er af afgørende betydning for forlængelse af levetiden. Pakning af produkter spiller en forskellig rolle i hhv. business-to-business (B2B) og detail til forbruger leverancer. I byområder sker tabet af produkter mest i detailhandler-til-forbruger udvekslingen, mens i landområder sker tab af produkterne mest fra gårdene til detailhandleren. I begge situationer er det kritisk at reducere madspildet ved at forlænge produkternes levetid. Forbrugere, detailhandlere og avlere leder alle efter bæredygtige emballageløsninger, som producerer mindre affald og tilbyder mere miljøvenlige muligheder uden at gå på kompromis med emballage kvaliteten. NNZ har en bred standard portefølje til pakning af jeres frugter og grøntsager, som dækker disse behov. Desuden investerer vi i innovation og kan hjælpe dig med at sammensætte en faktabaseret bæredygtig emballage portefølje.

Warehouse net packaging

Transport emballage til frisk frugt og grønt

Vores fokus

  • Produktfokus: pakkematerialer til store mængder af produkter (kartofler, løg, gulerødder, kål, frugter, …)
  • Kundefokus: landmænd og pakkerier
  • Emballagetype: differentierede produkter med fokus på: netsække, lærredssække (jute, hessian), (ventilerede) storsække, PP vævede sække, papirsposer, Top-Guard, Liqui-Sorb, pallenet og beskyttelseshjørner i pap.

 

Vores tilgang

Logistikken forbundet med transport af frisk frugt og grønt er meget kompleks, og emballage spiller en afgørende rolle for at forlænge levetiden. Frisk frugt og grønt udgør en særlig udfordring i forhold til pakkematerialer, idet frugter og grøntsager fortsætter med at respirere efter de er høstet. At matche den korrekte emballage til et produkt er af afgørende betydning for at forlænge produktets levetid. Logistikken i at transportere store mængder af kartofler og grøntsager er meget kompleks, og NNZ samarbejder med avlere og landmænd, så produkterne kan nå frem til forbrugerne i perfekt stand. Vi tager højde for emballage, temperatur, luftfugtighed samt andre faktorer for at sikre, at produkterne forbliver friske og intakte.

Kartofler og løg, kål, majroer, citrus samt andre specialprodukter bliver typisk pakket i netsække. Udover deres lave pris har net fordelen af uhindret luftgennemstrømning. God ventilation er særlig vigtig for løg. Til eksport af kartofler er sækkelærred stadig det foretrukne pakkemateriale, da det har fordelen af enestående fugtabsorption, god ventilation samt en blødhed mod kartoflens skind. Ventilerede storsække er mest effektive til opbevaring af produkter som kartofler og gulerødder.

RZ2 3255 © Ronald Zijlstra

Industriel emballage til dyrefoder, fødevarer og nonfood

Vores fokus

  • Produktfokus: fødevarer bl.a. mælkepulver, dyrefoder, kemiske produkter (inkl. Gødning), byggematerialer
  • Kundefokus: Producenter af fødevarer til mennesker, foder til kæledyr, dyrefoder og kemiske firmaer.
  • Emballagetype: differentierede produkter med fokus på: storsække (FIBC), PP vævede sække, papirsække, netsække, bomuldsposer, filmposer, strikkede sække, pallenet og hjørnebeskyttere

Vores tilgang

Emballage er et vigtigt led mellem producent og forbruger. Vi rådgiver gerne forbrugerne om effektivt indkøb, opbevaring og logistik. I vores industriafdeling udvikler og markedsfører vi emballage til fødevare- og dyrefoderindustrien samt sektorer som kemikalieindustrien, farmaci og sundhedssektoren samt byggesektoren. Vi hjælper gerne med at udvikle emballage koncepter, som tilføjer værdi til hvert led i kæden. Fra effektiv forarbejdning og maksimal beskyttelse under transport til en fængende præsentation for kunden.

HVORFOR ‘NNZ THE PACKAGING NETWORK’?
RESHAPING

Bæredygtighed
Strategiske løsninger på verdensplan
Iværksætteri
Pålidelig og etisk

TRUE CO-OPERATION

Langsigtede partnerskaber
Teamwork
#Rethink (gentænk) innovation
Komplet service logistik

CUSTOMISED SOLUTIONS

Uafhængig rådgivning
Kundefortrolighed
Kundefortrolighed
Bred portefølje

87dad78ea8417d6a5d9de198d48de6b48ff2d002
Hold dig orienteret om den seneste udvikling. Skriv dig op til vores nyhedsbrev.

"*" angiver felter, der skal udfyldes

Hvordan vi behandler dine data? Læs vores erklæring om databeskyttelse. Du kan når som helst afmelde disse e-mails.