Innovation

Forbrugeremballage til frisk frugt og grønt

Vores kunder, pakkerier og detailhandlere

Vi investerer i innovation og kan hjælpe jer med at træffe faktabaserede valg til jeres bæredygtige emballage portefølje.

 

Vi betjener pakkerier og internationale detailhandlere med pakkematerialer til deres frugter og grøntsager. Vi har en bred portefølje for at kunne dække jeres behov, og den inkluderer bakker, film, sække, poser og net fremstillet af plastik, papir, cellulose, fibre, pap og træ.

Vi investerer i innovation og kan hjælpe jer med at træffe faktabaserede valg til jeres bæredygtige emballage portefølje, som producerer mindre affald og tilbyder mere miljøvenlige løsninger uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi vil gerne understrege, at emballage spiller en afgørende rolle, når det gælder om at undgå madspild og holde jeres produkter friske. Frisk frugt og grønt udgør en særlig udfordring i forhold til pakkematerialer, idet frugter og grøntsager fortsætter med at respirere, efter det er høstet. At matche den korrekte emballage til et produkt er af afgørende betydning for at forlænge produktets levetid. Produkt emballager spiller en forskellig rolle i business-to-business leverancer i forhold til forbruger leverancer. I byområder forekommer produktspildet oftest under detail-til-forbruger udvekslingen, mens produktspildet i landdistrikterne oftest sker i udvekslingen mellem landbrug og detailhandler. I begge situationer er det afgørende at reducere madspild ved at forlænge produkternes levetid.

 

HVORFOR ‘NNZ THE PACKAGING NETWORK’?
RESHAPING

Bæredygtighed
Strategiske løsninger på verdensplan
Iværksætteri
Pålidelig og etisk

TRUE CO-OPERATION

Langsigtede partnerskaber
Teamwork
#Rethink (gentænk) innovation
Komplet service logistik

CUSTOMISED SOLUTIONS

Uafhængig rådgivning
Kundefortrolighed
Kundefortrolighed
Bred portefølje

Contact form

"*" angiver felter, der skal udfyldes

Hidden
Hidden

87dad78ea8417d6a5d9de198d48de6b48ff2d002
Hold dig orienteret om den seneste udvikling. Skriv dig op til vores nyhedsbrev.

"*" angiver felter, der skal udfyldes

Hvordan vi behandler dine data? Læs vores erklæring om databeskyttelse. Du kan når som helst afmelde disse e-mails.