Vacancies at NNZ

Er dit næste job hos os?

Vi er altid glade for at byde nye mennesker velkommen hos NNZ!

Vi er altid glade for at tale med nye dygtige mennesker hos NNZ. Kontakt os og find ud af hvem vi er, og hvad vi kan tilbyde vores medarbejdere i NNZ. Siden starten i 1922 er den familieejede forretning vokset til et multinationalt selskab med en indtjening på DKK 145 millioner, med hovedkvarter i Groningen i Holland og med 24 afdelinger over hele Europa, USA, Canada og Afrika. Vi udvikler kundetilpassede emballageløsninger til vores kunder på frisk frugt og grønt markederne samt de industrielle markeder.

 

Motiverede, dedikerede og loyale medarbejdere

Hos NNZ er medarbejderne afgørende for vores succes. Som et familieejet selskab, ser vi dem som en del af familien. Vi er overbeviste om, at dette engagement I hinanden fører til større kreativitet og produktivitet, og det er til stor gavn for vores kunder, leverandører og interessenter. Vores HR politik er naturligt udsprunget at den generelle mission, vision og centrale NNZ strategi. Vores HR filosofi værdsætter motiverede, engagerede og loyale medarbejdere. Dette er kendetegnende for en forpligtende kultur med en venlig atmosfære.

 

Innovation in packaging 31B 81 3284063 2769862766 6 (1) Magazijn Rilland (2) Sustainable packaging

Dygtige mennesker

Vi er altid på udkig efter og glade for at byde velkommen til dygtige nye folk hos NNZ. Du er meget velkommen til at respondere på vores ledige stillinger eller sende en uopfordret ansøgning. Hvis vi tror, at du passer ind, vil vi bestemt se på mulighederne for at ansætte dig.

 

Sammen er vi bedre!

Sammen leverer vi bæredygtige, kundetilpassede emballage- og logistikløsninger til vores kunder. Vores bestyrelse faciliterer og fremmer personlig udvikling gennem en respektfuld og gavmild ledelsesstil. Vi arbejder sammen med passion, fornøjelse, på en personlig måde efter en gensidigt aftalt plan.

Collega’s Kantoor Rilland (4) Industrial packaging 31B 81 3284063 2769862766 6 (1)
87dad78ea8417d6a5d9de198d48de6b48ff2d002
Hold dig orienteret om den seneste udvikling. Skriv dig op til vores nyhedsbrev.

"*" angiver felter, der skal udfyldes

Hvordan vi behandler dine data? Læs vores erklæring om databeskyttelse. Du kan når som helst afmelde disse e-mails.