Hvorfor NNZ emballage?

 • Verdensomspændende dækning
 • Fokus på det lokale
 • Bredt sortiment
 • Innovativ trendsætter
 • Skræddersyet emballage
 • Pålidelig og etisk
 • Bæredygtig og socialt ansvarlig
Anmodning om oplysninger

Pallestabilisering

Hjørnebeskyttere stabiliserer pallerne og laves af pap samt af aluminium coatet pap.

Perforeret strækfolie - præfabrikerede huller tillader produkterne på pallerne at ånde, og dermed elimineres kondensskabelse. Det findes som standard og for-strakt. Standarden kan strække sig 100% eller mere. Den for-strakte folie, Tornado-Wrap® har en strækevne på mellem 250-300%.

Strikket pallenet – standard kvaliteten er HDPE strikket pallenet, som giver maksimal styr på ustabil last (18-20% stræk). Udstrakt Tornado-Net® er lavet af 100% LLDPE med over 100% strækevne. Pga. strækevnen behøves der mindre mængder af net, og dermed skal man sjældnere skifte rulle.
Ekstruderet pallenet til maksimal styring af ustabil last. Nettet kan pakkes omkring pallerne, eller man kan vha. slangeteknik vikle nettet ind imellem produkterne på pallen for at opnå et fast greb. StretchNet® pallenet kan strækkes op til 20% under pakning, og der bruges derfor mindre net pr. palle.

Skridsikringspapir bruges til at stabilisere pallerne under transport. Dermed bruges der en mindre mængde af palleteringslim og strækfolie.

 • corner boards
 • stretch film
 • pallet net
 • antislip sheet


Om NNZ

NNZ er en international virksomhed, der er specialiseret i emballager til frisk frugt og grønt samt emballage løsninger til industrisektoren. Siden grundlæggelsen i 1922 har familiefirmaet udviklet sig til en organisation med ca. 250 ansatte og et omfattende, globalt netværk med egne filialer og partnere.

Netværkets styrke er dets evne til at øge konkurrenceevnen. I lighed med NNZ kan partnerne i netværket karakteriseres som bæredygtige og socialt ansvarlige førende producenter, som kundeorienterede, innovative, trendsættere, og som værende fleksible og transparente, pålidelige og etiske.

Hos NNZ betragter vi medarbejderne som vores største aktiv. Vi er overbeviste om, at dette fører til mere kreativitet og produktivitet, hvilket er af afgørende betydning for vores kunder, leverandører og øvrige interessenter. Vi tilsigter en meget personlig, passioneret og engageret arbejdsform, hvor vi med godt humør går frem efter den plan, som vi har lavet i tæt samarbejde med vores kunder. Vores motto er: ‘Together is better’. Sammen leverer vi bæredygtige, skræddersyede produkter til kunderne, logistiske løsninger og innovation gennem samskabelse.

Sammen med vores datterselskaber, som er placeret på strategiske steder i forskellige lande, kan vi realisere disse målsætninger. Vi samarbejder med vores kunder og et team bestående af forskellige eksperter; specialister inden for materialevidenskab, fødevareteknologi, grafisk design og markedsundersøgelse. Vi samarbejder om skræddersyede produkter fra koncept stadiet til lancering på markedet. Vi tilbyder smarte løsninger, der opfylder kundens specifikke behov, til samtlige led i kæden!

Vores standardsortiment omfatter: net-emballage, jutesække, papiremballage, vævede PP-sække, film, folier, bakker, kopper, spande, big-bags samt palle-stabiliseringsmateriale. Derudover leverer NNZ skræddersyede emballager. For alle emballager gælder det, at vi lever op til de højeste standarder, når det handler om bæredygtighed, effektivitet og fødevaresikkerhed. Vores kunder profiterer således af vores fremragende indkøbsbetingelser og kvalitetsprodukter.