Hvorfor NNZ emballage?

  • Verdensomspændende dækning
  • Fokus på det lokale
  • Bredt sortiment
  • Innovativ trendsætter
  • Skræddersyet emballage
  • Pålidelig og etisk
  • Bæredygtig og socialt ansvarlig
Anmodning om oplysninger

Packaging enhances shelflife of tomatoes on the vine

  • NNZ tomato on the vine shelflife

Dato: 8 maj 2013

Tomatoes on the vine are usually packed in cardboard boxes or plastic trays and flowpacked with macro perforated polypropylene film (Folio-Fresh®).

Upon prolonged storage, moisture can build up inside the pack, and may cause mold to form on the green parts.

 

NNZ commissioned shelf life testing for tomatoes on the vine via Wageningen University. The results show that packaging enhances shelf life!

 

packaging                   

% soft tomatoes

% weight loss

       brix

   mold

none 47 2,4 5,4 no
Folio-Fresh® macro perforated 28 1,8 5,9 yes
Flow-Fresh® film with net 28 1,8 5,9 no

Test conditions: Eleven days after harvesting, storage at 20degr.C and 80% relative humidity.

Compared to unpacked tomatoes, Folio-Fresh® preserves firmness of the tomatoes, higher Brix and less weight loss.

Using a film with a portion of net material (Flow-Fresh®), mold formation was still absent eleven days after harvesting. If you are Interested in testing our packaging solutions please contact us for further information.

 

NNZ, your partner for packaging solutions since 1922!

  • NNZ icon

Om NNZ

NNZ er en international virksomhed, der er specialiseret i emballager til frisk frugt og grønt samt emballage løsninger til industrisektoren. Siden grundlæggelsen i 1922 har familiefirmaet udviklet sig til en organisation med ca. 250 ansatte og et omfattende, globalt netværk med egne filialer og partnere.

Netværkets styrke er dets evne til at øge konkurrenceevnen. I lighed med NNZ kan partnerne i netværket karakteriseres som bæredygtige og socialt ansvarlige førende producenter, som kundeorienterede, innovative, trendsættere, og som værende fleksible og transparente, pålidelige og etiske.

Hos NNZ betragter vi medarbejderne som vores største aktiv. Vi er overbeviste om, at dette fører til mere kreativitet og produktivitet, hvilket er af afgørende betydning for vores kunder, leverandører og øvrige interessenter. Vi tilsigter en meget personlig, passioneret og engageret arbejdsform, hvor vi med godt humør går frem efter den plan, som vi har lavet i tæt samarbejde med vores kunder. Vores motto er: ‘Together is better’. Sammen leverer vi bæredygtige, skræddersyede produkter til kunderne, logistiske løsninger og innovation gennem samskabelse.

Sammen med vores datterselskaber, som er placeret på strategiske steder i forskellige lande, kan vi realisere disse målsætninger. Vi samarbejder med vores kunder og et team bestående af forskellige eksperter; specialister inden for materialevidenskab, fødevareteknologi, grafisk design og markedsundersøgelse. Vi samarbejder om skræddersyede produkter fra koncept stadiet til lancering på markedet. Vi tilbyder smarte løsninger, der opfylder kundens specifikke behov, til samtlige led i kæden!

Vores standardsortiment omfatter: net-emballage, jutesække, papiremballage, vævede PP-sække, film, folier, bakker, kopper, spande, big-bags samt palle-stabiliseringsmateriale. Derudover leverer NNZ skræddersyede emballager. For alle emballager gælder det, at vi lever op til de højeste standarder, når det handler om bæredygtighed, effektivitet og fødevaresikkerhed. Vores kunder profiterer således af vores fremragende indkøbsbetingelser og kvalitetsprodukter.