Bangaldesh

NNZ bygger en skole i Bangladesh: starten

I samarbejde med Quasem Foundation

I 1922, for næsten 100 år siden, blev NNZ grundlagt som en virksomhed, der handlede med juteemballage, af Marinus Gijsbertus Boot og derfor ansvarlig for starten på den vidunderlige rejse, vi dagligt er med på. En rejse, hvor markeder bliver undersøgt, teknologier omfavnet og innovation tilført emballageverdenen. Et af de første lande, vi besøgte på vores rejse, er Bangladesh, hvor juten, et af de mest bæredygtige emballagematerialer, stammer fra.

Uddannelse er en af søjlerne for udvikling af Bangladesh, og derfor vælger vi at bygge en skole sammen med Quasem Foundation. Det er planen, at skolen skal åbne i vores jubilæumsår, 2022, og som du kan se, er byggepladsen under forberedelse.

Vi vil dele flere fotos og videoer under byggeriet. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om dette projekt.

 

Quasem Foundation Bæredygtighed
2021 Collega’s In Pand Libau (7)
Med dette initiativ bidrager vi til Verdensmål 8.8 for bæredygtig udvikling: "Ensure inclusive and sustainable economic growth, employment and decent work for our people" "Vi skal fremme vedvarende, inkluderende og bæredygtig økonomisk vækst, fuld og produktiv beskæftigelse samt anstændigt arbejde til alle.
NNZ Scandinavia
Hold dig orienteret om den seneste udvikling. Skriv dig op til vores nyhedsbrev.

"*" angiver felter, der skal udfyldes

Hvordan vi behandler dine data? Læs vores erklæring om databeskyttelse. Du kan når som helst afmelde disse e-mails.