Hvorfor NNZ emballage?

  • Verdensomspændende dækning
  • Fokus på det lokale
  • Bredt sortiment
  • Innovativ trendsætter
  • Skræddersyet emballage
  • Pålidelig og etisk
  • Bæredygtig og socialt ansvarlig
Anmodning om oplysninger

Emballage til friske produkter

Emballage løsninger

Korrekt emballage til friske produkter vil resultere i væsentlige forbedringer af behandlingstid, logistik og præsentation. Derved betaler det sig med en god emballage. Som specialister inden for frugt og grønt sektoren ved vi, hvad vore kunder ønsker, og vi oversætter denne viden til innovative emballage løsninger.
Fremtiden ligger i udvikling med fokus på innovation og erfaring. Dette gælder ikke bare for selve produkterne, men også for emballagen. Emballage spiller en vigtig rolle for opfattelsen af varemærke og produkt. Både på vejen og på hylden. Vi sørger som en selvfølge for at overholde alle sikkerhedsregulativer for fødevarer.

Bæredygtighed i relation til emballage til frisk frugt og grønt

At nedbringe mængden af affald er et vigtigt tema inden for frugt og grønt sektoren, ikke mindst set i konteksten med bæredygtighed. Vi leverer forskellige typer emballage med det formål at bevare kvaliteten samt forlænge holdbarheden på frisk frugt og grønt. Endvidere er emballagen ideel til at formidle vejledning omkring opbevaring.

Vores udvalg består af:
- Net emballage
- Jutesække
- Folie emballage
- Bakker og PP/PET-bægre
- Pap emballage
- Papir emballage
- Vævede sække
- FIBC / Big Bag

Udover vores standard udvalg, kan vi også kontaktes med henblik på at få frugt og grønt emballage skræddersyet til jeres behov.
Vi hjælper jer gerne med at træffe de rette valg, og I er meget velkomne til at kontakte osOm NNZ

NNZ er en international virksomhed, der er specialiseret i emballager til frisk frugt og grønt samt emballage løsninger til industrisektoren. Siden grundlæggelsen i 1922 har familiefirmaet udviklet sig til en organisation med ca. 250 ansatte og et omfattende, globalt netværk med egne filialer og partnere.

Netværkets styrke er dets evne til at øge konkurrenceevnen. I lighed med NNZ kan partnerne i netværket karakteriseres som bæredygtige og socialt ansvarlige førende producenter, som kundeorienterede, innovative, trendsættere, og som værende fleksible og transparente, pålidelige og etiske.

Hos NNZ betragter vi medarbejderne som vores største aktiv. Vi er overbeviste om, at dette fører til mere kreativitet og produktivitet, hvilket er af afgørende betydning for vores kunder, leverandører og øvrige interessenter. Vi tilsigter en meget personlig, passioneret og engageret arbejdsform, hvor vi med godt humør går frem efter den plan, som vi har lavet i tæt samarbejde med vores kunder. Vores motto er: ‘Together is better’. Sammen leverer vi bæredygtige, skræddersyede produkter til kunderne, logistiske løsninger og innovation gennem samskabelse.

Sammen med vores datterselskaber, som er placeret på strategiske steder i forskellige lande, kan vi realisere disse målsætninger. Vi samarbejder med vores kunder og et team bestående af forskellige eksperter; specialister inden for materialevidenskab, fødevareteknologi, grafisk design og markedsundersøgelse. Vi samarbejder om skræddersyede produkter fra koncept stadiet til lancering på markedet. Vi tilbyder smarte løsninger, der opfylder kundens specifikke behov, til samtlige led i kæden!

Vores standardsortiment omfatter: net-emballage, jutesække, papiremballage, vævede PP-sække, film, folier, bakker, kopper, spande, big-bags samt palle-stabiliseringsmateriale. Derudover leverer NNZ skræddersyede emballager. For alle emballager gælder det, at vi lever op til de højeste standarder, når det handler om bæredygtighed, effektivitet og fødevaresikkerhed. Vores kunder profiterer således af vores fremragende indkøbsbetingelser og kvalitetsprodukter.