Hvorfor NNZ emballage?

 • Verdensomspændende dækning
 • Fokus på det lokale
 • Bredt sortiment
 • Innovativ trendsætter
 • Skræddersyet emballage
 • Pålidelig og etisk
 • Bæredygtig og socialt ansvarlig
Anmodning om oplysninger

Vision og mission

Vision

NNZ ønsker at profilere sig som en pålidelig, engageret og markedsdrevet virksomhed, som altid skaber de bedst mulige emballageløsninger til sine partnere.

NNZ realiserer denne ambition ved:

 • hele tiden at kommunikere og intensivt samarbejde med:
  - kunder
  - leverandører
  - distributioner
  - universiteter
  - forskningsinstitutioner
  - offentlige myndigheder
 • optimal udnyttelse af et globalt netværk i landbrugs- og industrisektoren
 • kontinuerligt at innovere og forudse nye behov og udviklinger i markedet
 • hele tiden at levere en optimal produktkvalitet og et optimalt serviceniveau
 • at tilbyde en komplet række af emballagematerialer og muligheder
 • at levere et omfattende sortiment af standardprodukter fra vores filialers lagerbeholdninger, hvorved vi kan realisere korte leveringstider og just-in-time-logistik
 • at tilbyde fuld service inden for:
  - opbevaring
  - transport
  - dokumentadministration og lagerforvaltning
   

Mission

Baseret på ovenstående vision har vi defineret følgende målsætning:

       'Inspireret til at skabe emballage løsninger til din succes!'

Denne målsætning understreger vigtigheden i at udvikle emballage løsninger i tæt samarbejde med vore relationer samt at opnå succes på vegne af vore interessenter (medarbejdere, kunder, leverandører, forretningspartnere og aktionærer) og på vegne af samfundet som helhed.

Om NNZ

NNZ er en international virksomhed, der er specialiseret i emballager til frisk frugt og grønt samt emballage løsninger til industrisektoren. Siden grundlæggelsen i 1922 har familiefirmaet udviklet sig til en organisation med ca. 250 ansatte og et omfattende, globalt netværk med egne filialer og partnere.

Netværkets styrke er dets evne til at øge konkurrenceevnen. I lighed med NNZ kan partnerne i netværket karakteriseres som bæredygtige og socialt ansvarlige førende producenter, som kundeorienterede, innovative, trendsættere, og som værende fleksible og transparente, pålidelige og etiske.

Hos NNZ betragter vi medarbejderne som vores største aktiv. Vi er overbeviste om, at dette fører til mere kreativitet og produktivitet, hvilket er af afgørende betydning for vores kunder, leverandører og øvrige interessenter. Vi tilsigter en meget personlig, passioneret og engageret arbejdsform, hvor vi med godt humør går frem efter den plan, som vi har lavet i tæt samarbejde med vores kunder. Vores motto er: ‘Together is better’. Sammen leverer vi bæredygtige, skræddersyede produkter til kunderne, logistiske løsninger og innovation gennem samskabelse.

Sammen med vores datterselskaber, som er placeret på strategiske steder i forskellige lande, kan vi realisere disse målsætninger. Vi samarbejder med vores kunder og et team bestående af forskellige eksperter; specialister inden for materialevidenskab, fødevareteknologi, grafisk design og markedsundersøgelse. Vi samarbejder om skræddersyede produkter fra koncept stadiet til lancering på markedet. Vi tilbyder smarte løsninger, der opfylder kundens specifikke behov, til samtlige led i kæden!

Vores standardsortiment omfatter: net-emballage, jutesække, papiremballage, vævede PP-sække, film, folier, bakker, kopper, spande, big-bags samt palle-stabiliseringsmateriale. Derudover leverer NNZ skræddersyede emballager. For alle emballager gælder det, at vi lever op til de højeste standarder, når det handler om bæredygtighed, effektivitet og fødevaresikkerhed. Vores kunder profiterer således af vores fremragende indkøbsbetingelser og kvalitetsprodukter.