Hvorfor vælge emballager fra NNZ?

 • Global dækning
 • Fokus på lokale forhold
 • Omfattende sortiment
 • Innovativ trendsætter
 • Skræddersyet emballage
 • Pålidelig og etisk
 • Bæredygtig og socialt engageret
Anmodning om oplysninger

Pallesikring

Hjørne plader stabilisere pallerne og er lavet af pap og aluminium belagt pap.
Ventileret strækfilm bruger pre-cut huller til at tillade palleprodukterne at trække vejret, derved fjerne kondens. Det fås som standard og præ-strakt. Standard har en strækning på 100% eller mere. Forstrakte film Tornado-Wrap® har evnen til at pre-strækningen mellem 250-300%.
Strikket pallenet, standardkvalitet HDPE strikket palleindpakning for maksimal inddæmning af ustabile belastninger (18-20% forlængelse). Elongated Tornado-Net ®, fremstillet af 100% LLDPE med over 100% forlængelse. på grund af forlængelsen mindre netting er nødvendig, provding mindre roll forandring.

Ekstruderet palleindpakning, for maksimal indpakning af ustabile lastninger. Nettet kan anvendes som en indpakning eller med en slange teknik igennem det palleterede produkt til et fast greb. StretchNet® palle indpakning er i stand til op til 20% stræk under påføringen, så færre indpakninger per palle.
Skridsikre plader, anvendes til at stabilisere paller under transport. Der er behov for mindre pallelim og strækfilm.

 • corner boards
 • stretch film
 • pallet net
 • antislip sheet


Om NNZ

NNZ er en international virksomhed, der er specialiseret i emballager til frisk frugt og grønt samt emballage løsninger til industrisektoren. Siden grundlæggelsen i 1922 har familiefirmaet udviklet sig til en organisation med ca. 250 ansatte og et omfattende, globalt netværk med egne filialer og partnere.

Netværkets styrke er dets evne til at øge konkurrenceevnen. I lighed med NNZ kan partnerne i netværket karakteriseres som bæredygtige og socialt ansvarlige førende producenter, som kundeorienterede, innovative, trendsættere, og som værende fleksible og transparente, pålidelige og etiske.

Hos NNZ betragter vi medarbejderne som vores største aktiv. Vi er overbeviste om, at dette fører til mere kreativitet og produktivitet, hvilket er af afgørende betydning for vores kunder, leverandører og øvrige interessenter. Vi tilsigter en meget personlig, passioneret og engageret arbejdsform, hvor vi med godt humør går frem efter den plan, som vi har lavet i tæt samarbejde med vores kunder. Vores motto er: ‘Together is better’. Sammen leverer vi bæredygtige, skræddersyede produkter til kunderne, logistiske løsninger og innovation gennem samskabelse.

Sammen med vores datterselskaber, som er placeret på strategiske steder i forskellige lande, kan vi realisere disse målsætninger. Vi samarbejder med vores kunder og et team bestående af forskellige eksperter; specialister inden for materialevidenskab, fødevareteknologi, grafisk design og markedsundersøgelse. Vi samarbejder om skræddersyede produkter fra koncept stadiet til lancering på markedet. Vi tilbyder smarte løsninger, der opfylder kundens specifikke behov, til samtlige led i kæden!

Vores standardsortiment omfatter: net-emballage, jutesække, papiremballage, vævede PP-sække, film, folier, bakker, kopper, spande, big-bags samt palle-stabiliseringsmateriale. Derudover leverer NNZ skræddersyede emballager. For alle emballager gælder det, at vi lever op til de højeste standarder, når det handler om bæredygtighed, effektivitet og fødevaresikkerhed. Vores kunder profiterer således af vores fremragende indkøbsbetingelser og kvalitetsprodukter.