Idegrundlag & Målsætning

Vi er "inspireret til at skabe emballageløsninger til din succes"!
 
NNZ har ambitioner om at blive et marked drevet virksomhed med det direkte mål at skabe emballageløsninger til sine partnere via et verdensomspændende netværk i både landbrugs-og industrisektoren. Dette fortsætter med at blive udført af en af ​​vores største aktiver: emballage netværk!

Denne ambition skal realiseres ved at bringe et komplet produktportefølje så tæt på vores kunder som muligt, og ved konstant at forudse nye behov og udviklinger i markedet gennem en innovativ virksomhedskultur.
 
NNZ har til formål at være en pålidelig og engageret partner i alle henseender i samarbejde med kunder, leverandører, distributører, universiteter, forskningsinstitutioner og offentlige myndigheder. Vores partnere kan stole på os til:

  • en komplet række af emballage
  • tilstrækkelige lager af standard intervaller i steder tæt på sine kunder, så vi er i stand til at opfylde kravene til kunder omkring korte leveringstider og lige-til-tiden-logistik
  • konstant produktion af kvalitet inden for de aftalte specifikationer
  • fuld service for opbevaring, transport, dokument administration og forvaltning af lager
  • arbejde intensivt og åbent med partnere i udviklingen af nye og innovative emballageløsninger, der er specielt rettet til at imødekomme kundernes behov og / eller slutbrugere i videst muligt omfang.

NNZ, din partner til emballering løsninger siden 1922!