Hvorfor vælge emballager fra NNZ?

  • Global dækning
  • Fokus på lokale forhold
  • Omfattende sortiment
  • Innovativ trendsætter
  • Skræddersyet emballage
  • Pålidelig og etisk
  • Bæredygtig og socialt engageret
Anmodning om oplysninger

Emballager til kartofler, grøntsager og frugt

Emballageløsninger

Ved anvendelse af den rigtige emballage til kartofler, grøntsager og frugt kan man spare betydelig tid på forarbejdning, logistik og præsentation. Investering i en god emballage giver altså et godt resultat. Som ekspert i emballager til kartofler, grøntsager og frugt ved vi, hvad vores kunder har behov for, og den viden omsætter vi til innovative emballageløsninger.
Udvikling, der tager sigte på innovation og oplevelse, er fremtiden. Det gælder ikke kun for selve produkterne, men også emballagen. Emballagen spiller en afgørende rollefor oplevelsen af mærker og produkter. Både undervejs og på hylden. Det siger sig selv, at vi tager hensyn til fødevaresikkerheden.

Grøntsags- og frugtemballagers bæredygtighed

Når det handler om emballager til kartofler, grøntsager og frugt, spiller reducering af affald en vigtig rolle, bl.a. inden for rammerne af bæredygtighed. Vi leverer emballage i mange forskellige typer materialer, som har til formål at bevare kvaliteten og holdbarheden af friske grøntsager og frugter. Desuden er emballagen særdeles velegnet som formidler af råd og vejledning til forbrugerne omkring opbevaring.

Vores sortiment omfatter følgende produkter:
- Net-emballage
- Jutesække
- Folieemballage
- Bakker og PP/PET-kopper
- Papemballage
- Papiremballage
- Vævede poser
- FIBC / Big Bag

Foruden vores standardsortiment kan du også kontakte os, hvis du har behov for skræddersyede emballager til kartofler, grøntsager og frugt.
Vi hjælper dig gerne med at træffe det rigtige valg, der passer netop til dine specifikke produkter. Du er velkommen til at kontakte os helt uden forbindendeOm NNZ

NNZ er en international virksomhed, der er specialiseret i emballager til frisk frugt og grønt samt emballage løsninger til industrisektoren. Siden grundlæggelsen i 1922 har familiefirmaet udviklet sig til en organisation med ca. 250 ansatte og et omfattende, globalt netværk med egne filialer og partnere.

Netværkets styrke er dets evne til at øge konkurrenceevnen. I lighed med NNZ kan partnerne i netværket karakteriseres som bæredygtige og socialt ansvarlige førende producenter, som kundeorienterede, innovative, trendsættere, og som værende fleksible og transparente, pålidelige og etiske.

Hos NNZ betragter vi medarbejderne som vores største aktiv. Vi er overbeviste om, at dette fører til mere kreativitet og produktivitet, hvilket er af afgørende betydning for vores kunder, leverandører og øvrige interessenter. Vi tilsigter en meget personlig, passioneret og engageret arbejdsform, hvor vi med godt humør går frem efter den plan, som vi har lavet i tæt samarbejde med vores kunder. Vores motto er: ‘Together is better’. Sammen leverer vi bæredygtige, skræddersyede produkter til kunderne, logistiske løsninger og innovation gennem samskabelse.

Sammen med vores datterselskaber, som er placeret på strategiske steder i forskellige lande, kan vi realisere disse målsætninger. Vi samarbejder med vores kunder og et team bestående af forskellige eksperter; specialister inden for materialevidenskab, fødevareteknologi, grafisk design og markedsundersøgelse. Vi samarbejder om skræddersyede produkter fra koncept stadiet til lancering på markedet. Vi tilbyder smarte løsninger, der opfylder kundens specifikke behov, til samtlige led i kæden!

Vores standardsortiment omfatter: net-emballage, jutesække, papiremballage, vævede PP-sække, film, folier, bakker, kopper, spande, big-bags samt palle-stabiliseringsmateriale. Derudover leverer NNZ skræddersyede emballager. For alle emballager gælder det, at vi lever op til de højeste standarder, når det handler om bæredygtighed, effektivitet og fødevaresikkerhed. Vores kunder profiterer således af vores fremragende indkøbsbetingelser og kvalitetsprodukter.