Hvorfor NNZ emballage?

  • Verdensomspændende dækning
  • Fokus på det lokale
  • Bredt sortiment
  • Innovativ trendsætter
  • Skræddersyet emballage
  • Pålidelig og etisk
  • Bæredygtig og socialt ansvarlig
Anmodning om oplysninger

Skræddersyede emballage løsninger

NNZ er passioneret omkring udvikling af skræddersyde emballage løsninger i tæt samarbejde med kunder og partnere.

Emballagens rolle

Folk er ofte ikke klar over det, men emballagen bidrager til bæredygtighed. Frugt og grønt er beskyttet i emballagen og holder derfor længere og forhindrer dermed madspild. Uden emballage ville det ikke kunne svare sig økonomisk at transportere mad rundt på kloden.

Udvikling af bæredygtige ‘skræddersyede emballage løsninger’

NNZ investerer i udvikling af ny emballage samt emballage koncepter i samarbejde med ‘partnere’. Vores partnere, som vi udvikler ’skræddersyede emballage løsninger’ med, er pakkerier af friske produkter, detailkæder, materiale- og maskinleverandører, universiteter og forskningsinstitutter. NNZ har et centralt ’marketing- og udviklingsteam’, bestående af en udviklingsleder, en emballage teknolog, en designer og en ansvarlig for online marketing. Dette team supporterer de forskellige lande med markedsføring af deres nuværende portefølje samt udvikling af bæredygtige ’skræddersyede emballage løsninger’. Vi arbejder endvidere løbende med a udvikle bæredygtige pakkematerialer og –teknologier, som har mindre indvirkning på miljøet samt sikrer længere holdbarhed.

Internationalt netværk med ’fokus på lokalt’

Ønsket om bæredygtig emballage er entydigt. Der er selvfølgelig forskelle på de lande, som vi betjener, fordi hvert land har sin egen produktportefølje, særlige logistik processer og forbrugerpræferencer. Vores support på marketing og udviklingsområdet er matchet af denne diversitet: ’Fokus på lokalt’. For eksempel samarbejder vi med vores kontorer i Spanien og Tyskland om et produkt (Flow-Fresh®, som gør, at pakkede jordbær er mere modstandsdygtige over for temperaturudsving i logistikkæden. Det samme produkt bruges i Tyskland, med samme formål, men til tomater på stilk. Til Østrig har vi udviklet en detail jute emballage til kartofler, da forbrugere i Østrig har en stærk præference for dette holdbare naturmateriale.

Om NNZ

NNZ er en international virksomhed, der er specialiseret i emballager til frisk frugt og grønt samt emballage løsninger til industrisektoren. Siden grundlæggelsen i 1922 har familiefirmaet udviklet sig til en organisation med ca. 250 ansatte og et omfattende, globalt netværk med egne filialer og partnere.

Netværkets styrke er dets evne til at øge konkurrenceevnen. I lighed med NNZ kan partnerne i netværket karakteriseres som bæredygtige og socialt ansvarlige førende producenter, som kundeorienterede, innovative, trendsættere, og som værende fleksible og transparente, pålidelige og etiske.

Hos NNZ betragter vi medarbejderne som vores største aktiv. Vi er overbeviste om, at dette fører til mere kreativitet og produktivitet, hvilket er af afgørende betydning for vores kunder, leverandører og øvrige interessenter. Vi tilsigter en meget personlig, passioneret og engageret arbejdsform, hvor vi med godt humør går frem efter den plan, som vi har lavet i tæt samarbejde med vores kunder. Vores motto er: ‘Together is better’. Sammen leverer vi bæredygtige, skræddersyede produkter til kunderne, logistiske løsninger og innovation gennem samskabelse.

Sammen med vores datterselskaber, som er placeret på strategiske steder i forskellige lande, kan vi realisere disse målsætninger. Vi samarbejder med vores kunder og et team bestående af forskellige eksperter; specialister inden for materialevidenskab, fødevareteknologi, grafisk design og markedsundersøgelse. Vi samarbejder om skræddersyede produkter fra koncept stadiet til lancering på markedet. Vi tilbyder smarte løsninger, der opfylder kundens specifikke behov, til samtlige led i kæden!

Vores standardsortiment omfatter: net-emballage, jutesække, papiremballage, vævede PP-sække, film, folier, bakker, kopper, spande, big-bags samt palle-stabiliseringsmateriale. Derudover leverer NNZ skræddersyede emballager. For alle emballager gælder det, at vi lever op til de højeste standarder, når det handler om bæredygtighed, effektivitet og fødevaresikkerhed. Vores kunder profiterer således af vores fremragende indkøbsbetingelser og kvalitetsprodukter.