Hvorfor vælge emballager fra NNZ?

  • Global dækning
  • Fokus på lokale forhold
  • Omfattende sortiment
  • Innovativ trendsætter
  • Skræddersyet emballage
  • Pålidelig og etisk
  • Bæredygtig og socialt engageret
Anmodning om oplysninger

Bæredygtighed

NNZ, er et multinationalt selskab. Dens medarbejdere skaber emballageløsninger til deres kunder i landbrugssektoren. Siden 1922 har vores succes ligger i at etablere varige partnerskaber med vores medarbejdere, kunder og leverandører. At opleve og udbrede dette sammen fokuserer vi på at skabe en bæredygtig platform.

Verdensomspændende netværk NNZ er en social og markedsorienteret virksomhed med det umiddelbare formål at skabe emballageløsninger til sine kunder ved hjælp af et verdensomspændende netværk i frugt og grøntsager og industrielle sektor. Der fortsætter med at blive udtrykt i vores pay-off: emballage netværk!

'Fokus på lokale' NNZ har et internationalt netværk af virksomheder, som vi sammenarbejder med i mere end 50 lande over hele verden, både i indkøb og salg og i udviklingen af produkter og markeder. Trods NNZ internationale orientering, er vores filosofi uændret: "fokus på lokale"! Inden for den filosofi er at skabe centralt styrede discipliner, betingelserne for, at de forskellige NNZ virksomheder kan fungere optimalt i form af salg, logistik, service og direct marketing.

 

Langsigtede partnerskaber NNZ har arbejdet på bæredygtighed siden sin oprettelse i 1922. Selskabets vigtigste produkt på det tidspunkt, jute, er et godt eksempel på dette, men personalepolitikken på det tidspunkt var også skræddersyet til langsigtede partnerskaber mellem NNZ, dets ansatte, kunder og leverandører.

Oprettelse af en bæredygtig platform til at opleve og udbrede dette endnu mere sammen, hos er NNZ tilgang baseret på at skabe en bæredygtig organisation for vores personalepolitik, vores interne politik, de produkter vi udvikler og marked, og hvordan vi nærmer os vores samarbejdspartnere og miljøet. Vi mener, at det er af stor betydning for fremtiden for vores virksomhed til løbende at arbejde på emballage innovationer og koncentrere sig om at opfylde de kvalitetsstandarder, der er fastsat for pakning af frisk frugt og grøntsager og andre fødevarer og de ​​relevante miljøstandarder.
 

 

NNZ, din partner til emballering løsninger siden 1922!

Om NNZ

NNZ er en international virksomhed, der er specialiseret i emballager til frisk frugt og grønt samt emballage løsninger til industrisektoren. Siden grundlæggelsen i 1922 har familiefirmaet udviklet sig til en organisation med ca. 250 ansatte og et omfattende, globalt netværk med egne filialer og partnere.

Netværkets styrke er dets evne til at øge konkurrenceevnen. I lighed med NNZ kan partnerne i netværket karakteriseres som bæredygtige og socialt ansvarlige førende producenter, som kundeorienterede, innovative, trendsættere, og som værende fleksible og transparente, pålidelige og etiske.

Hos NNZ betragter vi medarbejderne som vores største aktiv. Vi er overbeviste om, at dette fører til mere kreativitet og produktivitet, hvilket er af afgørende betydning for vores kunder, leverandører og øvrige interessenter. Vi tilsigter en meget personlig, passioneret og engageret arbejdsform, hvor vi med godt humør går frem efter den plan, som vi har lavet i tæt samarbejde med vores kunder. Vores motto er: ‘Together is better’. Sammen leverer vi bæredygtige, skræddersyede produkter til kunderne, logistiske løsninger og innovation gennem samskabelse.

Sammen med vores datterselskaber, som er placeret på strategiske steder i forskellige lande, kan vi realisere disse målsætninger. Vi samarbejder med vores kunder og et team bestående af forskellige eksperter; specialister inden for materialevidenskab, fødevareteknologi, grafisk design og markedsundersøgelse. Vi samarbejder om skræddersyede produkter fra koncept stadiet til lancering på markedet. Vi tilbyder smarte løsninger, der opfylder kundens specifikke behov, til samtlige led i kæden!

Vores standardsortiment omfatter: net-emballage, jutesække, papiremballage, vævede PP-sække, film, folier, bakker, kopper, spande, big-bags samt palle-stabiliseringsmateriale. Derudover leverer NNZ skræddersyede emballager. For alle emballager gælder det, at vi lever op til de højeste standarder, når det handler om bæredygtighed, effektivitet og fødevaresikkerhed. Vores kunder profiterer således af vores fremragende indkøbsbetingelser og kvalitetsprodukter.