Why NNZ packaging?

  • Worldwide coverage
  • Focus on local
  • Broad portfolio
  • Innovative trendsetter
  • Customized packaging
  • Reliable & ethical
  • Sustainable & social-minded
Anmodning om oplysninger

Bæredygtighed

NNZ, er et multinationalt selskab. Dens medarbejdere skaber emballageløsninger til deres kunder i landbrugssektoren. Siden 1922 har vores succes ligger i at etablere varige partnerskaber med vores medarbejdere, kunder og leverandører. At opleve og udbrede dette sammen fokuserer vi på at skabe en bæredygtig platform.

Verdensomspændende netværk NNZ er en social og markedsorienteret virksomhed med det umiddelbare formål at skabe emballageløsninger til sine kunder ved hjælp af et verdensomspændende netværk i frugt og grøntsager og industrielle sektor. Der fortsætter med at blive udtrykt i vores pay-off: emballage netværk!

'Fokus på lokale' NNZ har et internationalt netværk af virksomheder, som vi sammenarbejder med i mere end 50 lande over hele verden, både i indkøb og salg og i udviklingen af produkter og markeder. Trods NNZ internationale orientering, er vores filosofi uændret: "fokus på lokale"! Inden for den filosofi er at skabe centralt styrede discipliner, betingelserne for, at de forskellige NNZ virksomheder kan fungere optimalt i form af salg, logistik, service og direct marketing.

 

Langsigtede partnerskaber NNZ har arbejdet på bæredygtighed siden sin oprettelse i 1922. Selskabets vigtigste produkt på det tidspunkt, jute, er et godt eksempel på dette, men personalepolitikken på det tidspunkt var også skræddersyet til langsigtede partnerskaber mellem NNZ, dets ansatte, kunder og leverandører.

Oprettelse af en bæredygtig platform til at opleve og udbrede dette endnu mere sammen, hos er NNZ tilgang baseret på at skabe en bæredygtig organisation for vores personalepolitik, vores interne politik, de produkter vi udvikler og marked, og hvordan vi nærmer os vores samarbejdspartnere og miljøet. Vi mener, at det er af stor betydning for fremtiden for vores virksomhed til løbende at arbejde på emballage innovationer og koncentrere sig om at opfylde de kvalitetsstandarder, der er fastsat for pakning af frisk frugt og grøntsager og andre fødevarer og de ​​relevante miljøstandarder.
 

 

NNZ, din partner til emballering løsninger siden 1922!

Om NNZ

NNZ is a multinational company owned and run by the family Boot since 1922. Its employees create packaging solutions for their clients in the fresh produce and industrial market.
In 1922 NNZ started trading jute bags from 'Pakhuis Libau' in Groningen (The Netherlands), the start of a family business with international ambitions.
Today, NNZ has grown into an organisation with more than 250 employees, serving clients from offices in Austria, BeNeLux, Canada, Denmark, Norway, Germany, Italy, Poland, Latvia, Lithuania, Estonia, South Africa, United Kingdom, USA.
In close cooperation with our partners in 40 other countries NNZ provides packaging solutions to a worldwide customer base.