Hvorfor NNZ emballage?

  • Verdensomspændende dækning
  • Fokus på det lokale
  • Bredt sortiment
  • Innovativ trendsætter
  • Skræddersyet emballage
  • Pålidelig og etisk
  • Bæredygtig og socialt ansvarlig
Anmodning om oplysninger

Bæredygtighed

NNZ er en multinational virksomhed. Medarbejderne skaber emballage løsninger til vores kunder i landbrugssektoren. Siden 1922 har vores succes bestået i at etablere langvarige partnerskaber med vores medarbejdere, kunder og leverandører. For at realisere og fremme dette sammen, fokuserer vi på at skabe en bæredygtig platform.

Verdensomspændende netværk NNZ er en social og markedsorienteret virksomhed med det umiddelbare formål at skabe emballage løsninger for vores kunder ved hjælp af et verdensomspændende netværk inden for frugt- og grøntsagssektoren. Dette kommer konstant til udtryk gennem vores aktiv: emballage netværket!

‘Fokus på lokalt’ NNZ har et international netværk af virksomheder, som vi samarbejder med i mere end 50 lande over hele Verden, både inden for indkøb og salg samt udvikling af produkter og markeder. På trods af NNZs internationale indstilling, forbliver vores filosofi den samme ’fokus på det lokale’! Inden for rammerne af den filosofi, skaber de centralt styrede discipliner de betingelser, hvorunder de forskellige NNZ afdelinger kan præstere optimalt, både hvad angår salg, logistik, service og direkte marketing.
 

Langsigtet partnerskab NNZ har arbejdet med bæredygtighed siden dets etablering i 1922. Selskabets vigtigste produkt dengang – jute - er et godt eksempel på dette, men personalepolitikken på det tidspunkt var også skræddersyet til et langsigtet partnerskab mellem NNZ, dets medarbejdere, kunder og leverandører.

Vi skaber en bæredygtig platform For at udleve og fremme dette i endnu højere grad er NNZs tilgang baseret på det at skabe et bæredygtigt grundlag for vores personalepolitik, vores interne politikker, de produkter vi udvikler og markedsfører, samt på måden vi tilgår vores partnere og miljøet. Vi regner det for yderst vigtigt for vores selskabs fremtid, at vi konstant arbejder på innovative emballage løsninger, og at vi koncentrerer os om at leve op til de kvalitetsstandarder, som gælder for emballering af frisk frugt og grønt og andre fødevarer samt for de relevante miljømæssige standarder.

NNZ, din partner til emballering løsninger siden 1922!

Om NNZ

NNZ er en international virksomhed, der er specialiseret i emballager til frisk frugt og grønt samt emballage løsninger til industrisektoren. Siden grundlæggelsen i 1922 har familiefirmaet udviklet sig til en organisation med ca. 250 ansatte og et omfattende, globalt netværk med egne filialer og partnere.

Netværkets styrke er dets evne til at øge konkurrenceevnen. I lighed med NNZ kan partnerne i netværket karakteriseres som bæredygtige og socialt ansvarlige førende producenter, som kundeorienterede, innovative, trendsættere, og som værende fleksible og transparente, pålidelige og etiske.

Hos NNZ betragter vi medarbejderne som vores største aktiv. Vi er overbeviste om, at dette fører til mere kreativitet og produktivitet, hvilket er af afgørende betydning for vores kunder, leverandører og øvrige interessenter. Vi tilsigter en meget personlig, passioneret og engageret arbejdsform, hvor vi med godt humør går frem efter den plan, som vi har lavet i tæt samarbejde med vores kunder. Vores motto er: ‘Together is better’. Sammen leverer vi bæredygtige, skræddersyede produkter til kunderne, logistiske løsninger og innovation gennem samskabelse.

Sammen med vores datterselskaber, som er placeret på strategiske steder i forskellige lande, kan vi realisere disse målsætninger. Vi samarbejder med vores kunder og et team bestående af forskellige eksperter; specialister inden for materialevidenskab, fødevareteknologi, grafisk design og markedsundersøgelse. Vi samarbejder om skræddersyede produkter fra koncept stadiet til lancering på markedet. Vi tilbyder smarte løsninger, der opfylder kundens specifikke behov, til samtlige led i kæden!

Vores standardsortiment omfatter: net-emballage, jutesække, papiremballage, vævede PP-sække, film, folier, bakker, kopper, spande, big-bags samt palle-stabiliseringsmateriale. Derudover leverer NNZ skræddersyede emballager. For alle emballager gælder det, at vi lever op til de højeste standarder, når det handler om bæredygtighed, effektivitet og fødevaresikkerhed. Vores kunder profiterer således af vores fremragende indkøbsbetingelser og kvalitetsprodukter.